Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Imie: Mateusz
Nick: .::deathless::.
Uid: 178
Ile grasz na serwie: 3 dni, lecz nadrobię.
Serial: 10015124335373F470133D00DA412382
Czy byłeś za coś karany ?: Nie.
Coś o sobie (3-4 zdania) Mam na imię Mateusz. Chodziłem do drugiej klasy gimnazjum, i aktualnie mam 15 lat. Interesuję się wszystkim ciekawym, a przede wszystkim jest to sport, i informatyka - te tematy. W gry gram bardzo długo - już od ponad 7 lat. Na ogół staram się pomagać wszystkim, bezwzględnie czy dana osoba jest młodsza ode mnie, czy też starsza. Staram się moje obowiązki wykonywać w 100%, tak aby było wszystko cycuś glancuś. Na serwerze staram się nie odwalać, i pokazywać wysoką kulturę na wszelkiego typu chatach. Jestem osobą która szybko się uczy - i wykonuje swoje obowiązki sumiennie. Nie wszczynam bezsensownym kłótni które nie mają niczego na celu. Jestem osobą kreatywną, która za wszelką cenę stara się aby pomóc wyższym stanowiskom które przeważnie mają dużo na głowię. Mam wiele pomysłów w głowię, niektóre głupie zaś niektóre dobre. Staram się być ogarnięty, i godnie reprezentować wysoką kulturę osobistą. Osoby mnie znające, mogą potwierdzić iż jestem osobą z którą niekiedy można fajnie spędzić czas, natomiast można również przy tym dobrze się bawić.W Wolnym czasie, przy ładnej pogodzie wyciągam moją srebną strzałę czyt. rower i wyjeżdzam kilkanaście kilometrów za miasto, a następnie myślę gdzie i jak jestem. Moja osoba jest bardzo odpowiedzialna, bardzo często sprawuje opiekę nad młodszym bratem. Lubię także słuchać muzyczki szczególnie hip-hop, no ale jak jest imprezka to można polecieć w dancing pod disco polo lub techno.
Ortografia 1-10: 9/10
Ogar 1-10: 10/10
Znajomość komend : 1010
Dlaczego ty zasługujesz na rangę : Ponieważ byłem już na kilkunastu serwerach moderatorem/administratorem, nie miałem żadnej skargi, wręcz przeciwnie same pochwały. Prowadziłem swój serwer, więc mogę pomóc w skryptowaniu bądź mappowaniu ( Hiio grałeś na moim serwerze pamiętasz?) Wiem jak powinien zachowywać się support/moderator. Znam się również bardzo dobrze na tworzeniu forum więc mógłbym ulepszyć lub stworzyć nowe lepsze forum.
Dlaczego mamy cię przyjąć ?: Ponieważ jestem bardzo doświadczony oraz ogarnięty, znam wszystkie dostępne komendy dla administracji. Jestem również bardzo pomocny oraz kulturalny.
jestem na nie
Deathless, zamiana ról ? ;a
Kiedyś to ja u cb pisałem podanie ;P
Łokieć Pięta
Dwa Banany Gitara
Kupuj premke Siema
Graczu Kochany
Ja jestem na wielkie TAK , Znam go z 4li... Oraz widzę jego wkład pracy.
Siemano deathless
Marzenia :
- RCON
@Hiio, Ta Ale pisze podanie tylko po to aby ci pomóc
Tak wgl to z 2 tygodnie temu dopiero znowu powróciłem na MTA.
@ Fr3sH No witaj
Dodam również że byłem w administracji podstawowego serwera skygame
Ostatnio edytowany przez deathless (2016-11-20 13:48:32)
Jestem Na NIE
Gracze mają zakaz wypowiadania się pod postami rekrutacyjnymi..
Jeszcze raz i pkt.
Marzenia :
- RCON
Strony: 1