Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Wątek zamknięty
Imie: Dawid #Pseudo:[Maczeta]
Nick:RendeRowTV
Uid: 1449
Ile grasz na serwie: 1 godzinę dopiero zaczynam ależ bardzo serwer mi się podoba i widzę ile pracy poświęciliście na postawienie takiego serwer z autorskimi skryptami wprost gratuluję
Serial: DBEEB76091C124978AA84D4F75540474
Czy byłeś za coś karany ?: Nigdy i Nie Będę Tak Uważam:).
Coś o sobie (3-4 zdania): Witam mam na imię Dawid Parczewski mam 14Lat i chodzę do Gimnazjum.Bardzo lubię Gry typu MMO RPG itp.Interesuję się Składem komputerów ogółem Informatyk .Mam dużo talentów np umiem robic Intra/Outra/.Jedyna Wada którą posiadam to to że lubię pisać wyrazy dużymi literami XD.Uwielbiam kontakt z ludzmi np poprzez Portale Społecznościowe Skype/TeamSpeak3/Mumble i tak dalej.Moja Praca w przyszłości którą chcialbym wykonywać jako dorosły to Mechanik Samochodowy Ponieważ już co nie co mój Wujek mi podpowiada.Jestem Ciekawski i Spontaniczny Dla mnie najlepiej to Samochód pełen Ziomków i droga która nie ma końca
.Przepraszam za nawet duże rozpisanie ale poprostu lubię się wypowiedzieć coś od siebie.Pozdrawiam Administracje
.
Ortografia 1-10: 9/10
Ogar 1-10: 10
Znajomość komend : Ogółem byłem założycielem serwera RPG grało po 30/40 osób dziennie ale serwer upadł gdyż nie wbijałem i nie opłaciłem i się posprzeczałem z kolegami z którymi robiłem Serwer.
Dlaczego ty zasługujesz na rangę : Myślę że dlatego iż ogarniam i bardzo lubię pomagać graczom oprowadzać ich no chyba każdy wie jak pomagać i tak jak wspomniałem u góry byłem już założycielem Serwera RPG
Dlaczego mamy cię przyjąć ?: Nawiasem mówiąc to prawie to samo pytanie co poprzednie więc chyba na to pytanie nie muszę już się wypowiadać
z Poważaniem
Dawid
Ostatnio edytowany przez RendeRowTV (2016-11-03 19:39:50)
Osiągnięcia Poświęcenia Uwagi !!!:
Moderator Serwera- OD: 03-11-2016 _ DO: XX-XX-XXXX
Frakcja TSA- OD: 04-11-2016 _ DO: XX-XX-XXXX
Ładne Podanie ale bardzo mały staż...
Jestem na NIE ponieważ dopiero zaczął grać.
Tutaj dodatek do Coś od Siebie bo nie mogę edytować więc tak
Coś od Siebie: Mogę dawać tak parę złoty na ulepszenie serwera albo na opłatę co miesiąc około od 30-50 PaySafeCard na przykład.
Wiadomość dodana po 01 min 11 s:
eXeN Dzięki wiem właśnie, że mały ehh
Osiągnięcia Poświęcenia Uwagi !!!:
Moderator Serwera- OD: 03-11-2016 _ DO: XX-XX-XXXX
Frakcja TSA- OD: 04-11-2016 _ DO: XX-XX-XXXX
Tym Razem ci Się udało ,gratulacje przechodzisz Ziomek Zgłoś się po range do mnie na serwerze
Łokieć Pięta
Dwa Banany Gitara
Kupuj premke Siema
Graczu Kochany
Strony: 1
Wątek zamknięty